11.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportPrimarul din Copșa Mică, care a mers pe jos până la Bucureşti,...

Primarul din Copșa Mică, care a mers pe jos până la Bucureşti, a ajuns la Administraţia Prezidenţială

Primarul din Copșa Mică, Daniel Tudor Mihalache, care a mers pe jos până la Bucureşti, nemulţumit că Ministerul Mediului nu a plătit lucrările de apă şi canalizare, a ajuns, luni, la Administraţia Prezidenţială şi va depune un document prin care-i solicită şefului statului ”să vegheze la respectarea legilor de către Guvern”, scrie News.ro.

”În petiţia pe care o voi depune aici, îi solicităm preşedintelui să vegheze la respectarea legilor de către Guvern. Pentru că sunt astăzi aici din cauza faptului că Ministerul Mediului nu a respecta legile, ordonanţele şi Hotărârile de Guvern emise în anii anteriori”, a declarat primarul.

La sosirea în București, edilul din Copșa Mică a fost întâmpinat de Ludovic Orban şi de parlamentarii PNL de Sibiu, Nicolae Neagu şi Constantin Şovăială, şi de parlamentarul USR de Sibiu, Dan Barna.

”Preşedintele PNL, domnul Ludovic Orban, mi-a făcut o mare surpriză, aşteptându-mă împreună cu parlamentarii PNL de Sibiu, Nicolae Neagu şi Constantin Şovăială si Dan Barna(USR) la intrarea în Bucureşti. Le mulţumesc tuturor pentru atenţia cu care au tratat demersul meu. Copşenilor le transmit că sunt bine, sănătos şi pregătit pentru cea de-a două etapă a acţiunii mele”, a scris Tudor Mihalache pe Facebook, imediat după sosire.

Dan Mihalache susține că întâlnirea cu autorităţile din Bucureşti este catalogată drept ”mai grea” decât drumul pe care l-a făcut.

”Cred că aceasta va fi mai grea, pentru că mă voi întâlni cu reprezentaţii Administraţiei Prezidenţiale, Guvernului, Ministerului Mediului şi Ministerul Apelor şi Pădurilor, de la care trebuie să obţin sprijinul necesar finalizării proiectului de apă şi canalizare pentru care am pornit în pelerinajul acesta”, a mai scris primarul.

Cele mai citite

VIDEO. Protestatarii încearcă să ia cu asalt fabrica Tesla din Germania

Protestatarii se opun extinderii fabricii producătorului american de vehicule electrice Tesla, care deschide o nouă unitate la Grueneheide, lângă Berlin. Aceștia s-au ciocnit cu...

Avanpremiera filmului „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi seara, la București

Filmul „În inima Naţionalei - Din vestiar până în Germania”, povestea neștiută a calificării naționalei de fotbal a României la EURO 2024, regizat de...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă