12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPrimarul interimar al Capitalei: Operatorii de deszăpezire, pregătiţi de iarnă

Primarul interimar al Capitalei: Operatorii de deszăpezire, pregătiţi de iarnă

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a dat asigurări, marţi, după ce a inspectat bazele societăților Rosal și Rebu răspunzătoare de implementarea programului de iarnă în sectoarele 3 și 4, că operatorii de deszăpezire sunt pregătiţi de iarnă, informează Agerpres.

“Se vede că sunt pregătiți, o să vedem când se declanșează codurile de urgență. Atunci o să vedem și cum ies își poziționează (utilajele n.r.) la punctele fixe”, a răspuns edilul unei întrebări a jurnaliștilor legate de pregătirea operatorilor, în contextul în care edilul a continuat marți verificarea bazelor de deszăpezire din Capitală și a precizat că va merge și la Urban pentru a controla situația.

Primarul Capitalei a precizat că Rosal va interveni cu 70 de utilaje. “Rosal acționează cu 70 de utilaje, dintre care 30 sunt pentru străzi înguste și diferența pentru șoselele principale și bulevarde. Stocurile de sare le au la nivelul maxim pe care și l-au propus. În sectorul 4, unde acționează Rebu, operatorul de salubrizare care are contract cu Primăria sectorului 4, se va interveni cu 70 de utilaje”, a informat Răzvan Sava.

El a adăugat că Supercom are 145 de utilaje, dintre care 120 acționează pe străzile principale și secundare, iar 25 în zonele de grădinițe, școli și spitale.

Luni primarul general al Capitalei a efectuat o vizită de lucru la bazele societăților Romprest și Supercom responsabile cu deszăpezirea în sectoarele 1, 2 și 5. Cu acest prilej el a atras atenția că pentru prima dată iarna aceasta un sistem GPS este montat pe fiecare utilaj de deszăpezire din oraș.

 

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă