6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPrimarul orașului Zimnicea se află în conflict de interese. Contracte semnate între...

Primarul orașului Zimnicea se află în conflict de interese. Contracte semnate între Primărie și o firmă cu care avea legături directe

Primarul orașului Zimnicea a fost în conflict de interese în momentul în care a semnat mai multe contracte încheiate de Primărie cu o firma. Petre Pârvu a semnat contracte cu societatea Tel Drum Alexandria, dar el închiriase firmei un imobil care îî aparținea, potrivit Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Inspectorii Inspectorii de integritarte au stabilit că Petre Pârvu, în calitate de primar al oraşului Zimnicea, judeţul Teleorman, a semnat mai multe contracte de furnizare, de prestări servicii şi de lucrări, precum şi facturile aferente acestora, între Primăria pe care o avea, Primăria Zimnicea, și societatea Tel Drum SA Alexandria.

Din datele transmise de către ANI printr-un comunicat de presă, reiese faptul că primarul a pus la dispoziția firmei, un imobil aflat în proprietatea sa.

În aceeași listă prezentată de ANI, mai apare și primarul comunei Grădiștea din județul Călărași, Corbu Constantin, care a deținut simultan, funcția de primar și de reprezentant al unei firme.

În aceeași listă mai apare și Dima Vasile, fost primar al comunei Răstoaca, județul Vrancea, Căpitanu Ilarie, actual consilier local și fost viceprimar al comunei Tîmna, județul Mehedinți, Angelescu Ion, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Dărmănești, județul Dâmbovița, Borto Iosif, fost consilier local în cadrul Consiliului Local Pîrjol, județul Bacău și Popa Doru Constantin, consolier local în cadrul Consiliului Local Roznov, județul Neamț. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă