15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportRadu Mazăre OBLIGĂ cluburile din Mamaia să aibă care alegorice

Radu Mazăre OBLIGĂ cluburile din Mamaia să aibă care alegorice

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, îi pune la cheltuială pe proprietarii de cluburi din staţiunea Mamaia. Aceştia au fost obligaţi, printr-o hotărâre de consiliu local, să-şi cumpere care alegorice. În caz contrar, vor fi amendaţi.

Patronii de cluburi au termen până în ultima săptămână a lunii iunie să-şi achiziţioneze un car alegoric cu care să participe, în timpul sezonului estival la caravanele ce vor fi organizate de Primăria Constanţa, potrivit Digi 24.

Citeşte şi Radu Mazăre va purta costum de salvamar din anii ’40 pentru promovarea staţiunii Mamaia

Carul alegoric trebuie să aibă o lungime minimă de opt metri, iar atmosfera să fie întreţinută de cel puţin şase animatoare. Patronii de cluburi care nu vor respecta această decizie vor fi sancţionaţi. Amenzile pornesc de la 1.000 de lei şi pot ajunge la anularea autorizaţiei de funcţionare.

 

Hotărârea de consiliu nu a fost însă pe placul tuturor consilierilor. Un reprezentat al PNL Constanţa a susţinut că măsura ar fi anticompetitivă, pentru că ar impune un standard prea înalt şi ar limita accesul pe piaţa economică de pe litoral.

 

Citeşte şi Trei lovituri într-o lună. De ce l-ar mazili Ponta pe Mazăre

 

Vara trecută, în staţiunea Mamaia au fost organizate mai multe parade cu care alegorice, la care a participat inclusiv primarul Radu Mazăre, deghizat în sultan sau maharajah.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă