15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportReacția lui Ponta după audierea la DNA a surorii sale

Reacția lui Ponta după audierea la DNA a surorii sale

UPDATE 11.09: Victor Ponta a declarat că nu dorește să comenteze audierea surorii sale și a îndemnat jurnaliștii să nu se mai încreadă în surse după ce i s-a spus că și mama lui va fi chemată la DNA.

——-

Premierul Ponta nu a dorit să comenteze audierea surorii lui la DNA în dosarul în care soțul ei este arestat preventiv sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală, informează Mediafax.

"Hai, mă, voi chiar sunteţi serioşi ? Eu am venit să vizitez un spital!”, a spus premierul. 

Şeful Guvernului a venit joi dimineaţa la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", unde este inaugurat Blocul operator al Secţiei Clinice Oftalmologie.

Citește și: Sora lui Victor Ponta, audiată la DNA Ploiești. Urmează și mama premierului

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a venit joi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Ploieşti, pentru a fi audiată în dosarul în care soţul său, Iulian Herţanu, este arestat preventiv sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală.

Alexandra Herţanu a ajuns la sediul DNA Ploieşti în jurul orei 09.00 şi a intrat în sediul instituţiei fără a face declaraţii.

Tot joi, la DNA Ploieşti a venit şi fostul prefect al judeţului Prahova Radu Oprea, în prezent senator PSD, acesta declarând că a fost citat ca martor şi că nu ştie în ce dosar a fost chemat de procurori.

Cele mai citite

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă