4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportReacţia lui Ponta privind zvonurile despre înlăturarea lui din fruntea Guvernului

Reacţia lui Ponta privind zvonurile despre înlăturarea lui din fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta și președintele interimar PSD Liviu Dragnea au dezminţit, joi, într-o conferința de presă de la filiala din Gorj, informațiile apărute în presă, pe surse, potrivit cărora Ponta va fi schimbat din funcție după Congresul PSD, în contextul în care președintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democraților că numește un premier din partea aceluiași partid.

"Sursele alea sunt penibile. Sunt tot felul de fripturiști, cum le spune domnul Cristoiu, aceiași care ne spuneau înainte de moțiunea de cenzură cum UNPR trădează și votează moțiunea", a afirmat premierul, care a anunțat că rămâne în funcție atât timp cât are susținerea coaliției, dar nu mai mult de până alegerile parlamentare viitoare.

De asemenea, Victor Ponta a spus că dacă se găsește o formulă mai bună în Coaliție, el o va susține.

"Guvernul actual nu este pe persoană fizică, este a coaliției PSD-UNPR-ALDE-Minorități. Oriunde se găsește o formulă mai bună, eu o sprijin. Ăsta e motivul pentru care nici nu am demisionat, să demisionez eu și să vina nea Predoiu și Gorghiu, ar fi o trădare. Coaliția s-a dovedit a fi foarte stabilă. Din 7 mai tot aud că voi fi schimbat din fruntea guvernului. La un moment dat acest lucru se va întâmpla. Ar fi o greșeală să tot comentăm. Nu am de gând să stau toată viață, atâta timp cât va există sprijin de la coaliția de guvernare până la alegerile din noi decembrie îmi fac datoria, după nu o să mai rămân eu că să fie clar", a spus premierul.    

Totodată, Liviu Dragnea a afirmat că nu vrea să comenteze scenarii și că o astfel de discuție nu a avut loc. El a spus că singura sursă credibilă din partid este el, și oricine altcineva face declarații "pe surse" doar își da cu părerea. 

 "Nu este nicio discuție făcută pentru schimbarea primului ministru trebuie să discutăm serios despre asfel de lucruri. Coaliția și minoritățile au susținut guvernul. Chiar dacă încă nu am fost ales președinte al partidului că președinte interimar vreau să va spun că cea mai credibilă sursă din PSD sunt eu, deci oricine altceva își da cu părerea. Nu vreau să fac scenarii" a spus Dragnea.   

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă