16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportRemus Cernea: Candidatura mea a lasat o urma

Remus Cernea: Candidatura mea a lasat o urma

Candidatul Partidului Verde la presedintie, Remus Cernea, a afirmat, duminica, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca fiecare vot pe care l-a primit a venit de la persoane care s-au prezentat la urne cu speranta si cu entuziasm.

"Dincolo de numarul exact de voturi pe care le-am obtinut, am spus-o de la inceput ca sunt un om realist si ca acesta este inceputul unei constructii care desigur ca va dura ani, este insa un efort care cred eu ca poate da sentimentul foarte multor romani ca se poate face si o politica responsabila, serioasa in Romania si ca nu este totul pierdut", a declarat Remus Cernea, citat de Agerpres.

El a spus ca aceasta constructie va continua si ca impreuna cu Partidul Verde are determinarea si dorinta de a construi o voce distincta si puternica in societatea romaneasca, care intr-adevar sa promoveze valorile de mediu, teme pe care principalele partide le ignora, precum separarea dintre stat si biserica, libertatea de gandire, constiinta si religie pentru toti.

"Candidatura mea a lasat o urma, a creat o emulatie pe internet si in foarte multe locuri. Faptul ca am dat multor romani sentimentul ca se poate construi o alternativa este cel mai important lucru", a declarat candidatul Partidului Verde la presedintie.

Cernea a sustinut ca Romania inca nu a invatat sa organizeze alegeri libere si corecte. "Am avut de-a face, de fapt, cu un simulacru de alegeri, principalii candidati nici macar nu au acceptat sa aiba o dezbatere cu toti candidatii", a afirmat candidatul.

El a sustinut ca a intampinat 'obstructii' din partea principalelor televiziuni.

Nu in ultimul rand, Remus Cernea a spus ca in aceasta campanie au fost cheltuite sume fabuloase, dar ca el s-a bazat pe voluntariat, pe entuziasmul foarte multor tineri care s-au implicat pro-bono, pe idei, pe promovarea unor valori autentice.

Cele mai citite

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Nouă cetățeni români și familiile lor au fost evacuați din Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost evacuaţi miercuri din Fâşia Gaza şi au ajuns pe teritoriul Republicii Arabe Egipt,...

Chiliman, dezgropat din panseluțe pentru a preveni olifirea lui “Geoge Tuță”

Ilustrație: Marian Avramescu Partidul Național Liberal (PNL) l-a dezgropat pe fostul edil Andrei Chiliman de sub un rond de flori cu panseluțe de mii...
Ultima oră
Pe aceeași temă