23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportRevenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor, avizată de Guvern

Revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor, avizată de Guvern

Revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor a fost avizată de Guvern, executivul luând și decizia de a restrânge denumirea DPIIS de la ”Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiții Străine, Parteneriat Public-Privat şi Promovarea Exporturilor” la ”Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat”.

Potrivit Mediafax, Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) revine astfel la Ministerul Transporturilor, unde a funcţionat până în ianuarie 2013, când a fost trecută în administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS), condus atunci de Dan Şova.

Departamentul va putea înfiinţa şi administra Unităţi de Management al Proiectului (UMP) pentru proiecte de investiţii, conform ordonanţei privind structura noului Guvern.

Programul de susţinere şi promovare a exporturilor va fi derulat de o altă structură nou-creată, Institutul Român de Comerţ Exterior.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă