8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportRovana Plumb anunță care sunt prioritățile Guvernului în perioada următoare

Rovana Plumb anunță care sunt prioritățile Guvernului în perioada următoare

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a afirmat, luni, că principala prioritate a Guvernului în perioada următoare o reprezintă legea salarizării sectorului bugetar, informează Agerpres.

“Principala prioritate pe care ne vom axa ca acțiune guvernamentală în perioada următoare este legea salarizării sectorului bugetar și vom începe de săptămâna aceasta consultări cu partenerii noștri sociali, astfel încât să putem să finalizăm la sfârșitul lunii septembrie legea salarizării pentru sectorul bugetar”, a spus Rovana Plumb, la finalul Biroului Permanent Național al PSD.

Citește și: Rovana Plumb: Lucrăm la programul “Prima vacanţă”

Ea a adăugat că salarizarea trebuie să fie la același nivel indiferent că este vorba de puterea legislativă, executivă sau judecătorească.

“Noua viziune pe care o avem în ceea ce privește salarizarea, care se face haotic în momentul de față, este de a avea o echitate în sistemul bugetar în ceea ce privește motivarea personalului și într-adevăr viziunea cu care venim poate fi considerată și este din punctul meu de vedere un factor de combatere a corupției”, a arătat Plumb.

Totodată, în contextul crizei din Grecia, aceasta a precizat că ”Guvernul a făcut curat și are înregistrată performanță din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere al impactului social ca urmare a măsurilor adoptate”.

Citește și: Rovana Plumb, PREŞEDINTE INTERIMAR al PSD în locul lui Victor Ponta

”România nu este Grecia. Guvernul a făcut curat și are înregistrată performanță din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere al impactului social la nivelul cetățenilor ca urmare a măsurilor adoptate. Tot ceea ce înseamnă studii și prognoze și ceea ce spun analiștii economici demonstrează foarte clar că avem o sustenabilitate din punct de vedere al situației economice și sociale”, a explicat Rovana Plumb.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă