13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportS-a dat startul concursului pentru șefia ANI

S-a dat startul concursului pentru șefia ANI

Procedura de selecție pentru postul de președinte al Agenție Naționale de Integritate (ANI) a fost declanșată, a anunțat Consiliul Național de Integritate (CNI). 

Concursul pentru ocuparea funcţiei de președinte ANI constă într-o probă scrisă şi în susţinerea interviului. Astfel, pe 24 august la ora 12.00 se va susține proba scrisă, iar interviul va avea loc în ziua de vineri, 11 septembrie 2015, ora 11.00, la sediul ANI. 

CNI a precizat că dosarele de candidatură pot fi depuse  până la data de 22 iulie 2015, de luni până vineri, între orele 09.00 – 16. 30, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Citește și: Reacția șefului CNI după reținerea președintelui ANI

Acestea vor conţine documentele prevăzute la art. 12 din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi/sau vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, aprobat prin Hotărârea C.N.I. nr. 2/2007.

Planurile de management pe baza cărora se vor susţine interviurile se depun la sediul Agenţiei, în aceleaşi condiţii ca dosarele de candidatură, începând cu data de 24 iulie 2015, până pe data de 14 august 2015, între orele 08.30 – 16.30.

Citește și: Șeful ANI, Horia Georgescu, REȚINUT în dosarul retrocedărilor. Ce declarații făcea în 2014 despre despăgubirile de la ANRP

Procedura de selecţie constă în parcurgerea etapelor prevăzute de Legea nr. 144/2007, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi de Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi/sau vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, adoptat prin Hotărârea nr. 2/2007 a Consiliului Naţional de Integritate, cu modificările şi completările ulterioare.

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă