12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSurse: Secretarul de stat Mirel Palada a cumpărat un apartament de la...

Surse: Secretarul de stat Mirel Palada a cumpărat un apartament de la RAPPS. Cum comentează achiziția

Consilier cu rang de secretar de stat al premierului Victor Ponta, Mirel Palada, a cumpărat, în anul 2014, un apartament de 160 de metri pătrați, de la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), situate pe strada Mihai Eminescu din Capitală, în același bloc în care fostul președinte, Traian Băsescu, a cerut spațiu pentru biroul său, informează HotNews.

Consilierul nu a vrut să spună dacă a cumpărat apartamentul prin licitație sau negociere directă și nici să explice de ce a ales să cumpere de la RA-APPS și nu din piață. “Și eu te iubesc”, le-a răspuns el reporterilor. 

Citește și: “România – Tigăi pentru voturi”. Ce scrie presa internațională despre urmărirea penală a lui Sebastian Ghiţă

În aceeași clădire ar avea biroul consilierul onorofic al premierului Victor Ponta, Gyorgy Frunda, și ar locui președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean, procurorul general al României,Tiberiu Nițu, și președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu.

Citește și: UPDATE. Judecarea contestației DNA la decizia de achitare a Marianei Rarinca, AMÂNATĂ

Sumă încasată de RA-APPS în anul 2014 pentru un apartament cu o suprafața utilă de 143,31mp a fost de 149.000 de euro, iar pentru unul de 171 mp, suma s-a rdicat la 166.000 de euro.

Din ultimele două declarații de avere ale demnitarului Mirel Palada, reiese că în perioada 30 mai – 23 decembrie 2014, el și soția lui au cumpărat un apartament in Bucuresti cu o suprafata de 160 mp.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă