13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportȘeful CNAS și-a dat demisia

Șeful CNAS și-a dat demisia

Șeful CNAS, Vasile Ciurchea, și-a dat demisia din fruntea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). El a declarat, pentru News.ro,  că demisionează din motive personale.

"Am depus acum demisia la Guvern. Mulţumesc tuturor colaboratorilor, indiferent de relaţia pe care am avut-o, mai bună sau mai puţin bună. Cred în proiectele pe care le-am susţinut şi, dacă m-aş întoarce în timp, sigur aş face acelaşi lucru. Este nevoie de card de sănătate, pacienţii cu hepatită C în stadiul patru au tratament, iar programul de oncologie pediatrică era o necesitate”, a spus Ciurchea.

Vasile Ciurchea era la conducerea CNAS din iunie 2014, fiind numit în funcţie prin decizie a premierului de atunci, Victor Ponta. În decizia de numire în funcţie se arăta că Vasile Ciurchea va fi membru în Consiliul de Administraţie al CNAS până la expirarea mandatului, în 17 iunie 2017 şi va exercita şi funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Ciurchea a mai fost preşedinte al CNAS şi din februarie 2007 până în ianuarie 2009, când a fost înlocuit de Irinel Popescu, prin decizie luată de premierul de atunci, Emil Boc. 

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă