17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSicriul lui Vadim Tudor NU va fi depus la Senat. De ce...

Sicriul lui Vadim Tudor NU va fi depus la Senat. De ce a fost respinsă cererea familiei

Conducerea Senatului a respins, marţi, solicitarea soţiei lui Corneliu Vadim Tudor ca sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului senator să fie depus în holul Camerei Superioare a Parlamentului, anunţă Mediafax.

Solicitarea doamnei Doina Vadim Tudor privind aprobarea depunerii corpului neînsufleţit al fostului senator Corneliu Vadim Tudor, în holul Senatului, a fost respinsă. Aşa cum bine ştiţi, defunctul a fost trei mandate senator al României şi vicepreşedinte al Senatului“, a declarat Ioan Chelaru, vicepreşedintele Senatului.

El a mai spus că, de la momentul depunerii solicitării şi până la analizarea acesteia în conducerea Senatului, “corpul neînsufleţit a fost depus la un lăcaş de cult şi va rămâne acolo, Biroul Permanent apreciind că nu mai este nevoie să fie deplasat de acolo în Senatul României“. Potricit lui Chelaru, “la lăcaşul de cult au început deja procedurile religioase şi nu avea rost să fie întrerupt acest lucru“.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a decedat luni la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus, marți, la prânz, la Biserica “Sfântul Gheorghe Nou” din București.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă