12.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportSorin Grindeanu, despre o posibilă remaniere: Nu avem niciun motiv să nu...

Sorin Grindeanu, despre o posibilă remaniere: Nu avem niciun motiv să nu fim mândri de măsurile pe care le-am adoptat

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marţi, la Bistriţa, că nu au existat discuţii despre o posibilă remaniere, în cadrul reuniunii de săptămâna trecută, de la Sinaia, informează Mediafax.

„Nu am avut niciun fel de discuţii la Sinaia decât despre remaniere. S-a tras linie, ceea ce este normal, la trei luni, noi având măsurile de guvernare foarte clar scrise în calendar, ceea ce trebuie să facem în fiecare trimestru. Am analizat ceea ce s-a făcut în primul trimestru şi nu avem niciun motiv să nu fim mândri de măsurile pe care le-am promis oamenilor şi pe care le-am adoptat”, a spus premierul, întrebat de jurnalişti dacă la întâlnirea de la Sinaia, desfăşurată joi, au existat discuţii despre remaniere.

Potivit premierului, în următoarele trei luni, Guvernul are în portfoliu o serie de legi „extrem de importante” pentru care vrea acordul Parlamentului, una dintre ele vizând înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii al României.

„Putem vorbi de legea prevenţiei, de legea salarizării unitare, de acea lege pentru Fondul Suveran pentru că vreau să meargă în Parlament cu acest lucru, nu prin hotărâri sau ordonanţe de urgenţă – sunt trei lucruri extrem de importante la care trebuie făcut un dialog continuu cu Parlamentul astfel ca sfârşitul sesiunii parlamentare să ne prindă cu toate aceste legi importante şi pe care le-am promis oamenilor şi ni le-am asumat, adoptate”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a participat, marţi, la o întâlnire care marchează 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cele mai citite

Crește contrabanda cu țigări la granița de sud a României

Doar pe parcursul primelor trei luni din anul 2024, la granița de sud a României au fost capturate 12 milioane de țigarete de contrabandă....

Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid: „Ar trebui să ne intereseze doar diferenţa față de locul doi. Vom sărbători la Sfântu Gheorghe”

La finalul derby-ului cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2, Florinel Coman a declarat că este mai puţin important că FCSB nu a reuşit...

Crește contrabanda cu țigări la granița de sud a României

Doar pe parcursul primelor trei luni din anul 2024, la granița de sud a României au fost capturate 12 milioane de țigarete de contrabandă....
Ultima oră
Pe aceeași temă