10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportSorin Oprescu l-a suspendat din funcție pe consilierul Solomon Wigler

Sorin Oprescu l-a suspendat din funcție pe consilierul Solomon Wigler

Primarul Sorin Oprescu l-a suspendat din funcţie pe Solomon Wigler, consilierul său, care a fost reţinut timp de 24 de ore pentru luare de mită, a transmis Primăria Municipiului Bucureşti (PMB). 

De asemenea, PMP a subliniat că a pus şi va pune în continuare la dispoziţia organelor de cercetare toate documentele pe care le solicită. 

Citeşte şi: Consilierul lui Sorin Oprescu, reţinut după ce a primit ŞPAGĂ 25.000 de euro

“Cu privire la comunicatul Direcției Naționale Anticorupție, referitor la reținerea pentru 24 de ore a consilierului Solomon Wigler, Primăria Municipiului București face următoarele precizări: Primăria Municipiului București a pus și pune la dispoziția organelor de cercetare toate informațiile, documentele și înscrisurile solicitate de către acestea. Primarul General al Municipiului București a luat măsurile care se impun în conformitate cu legislația în vigoare, procedând la suspendarea domnului Solomon Wigler din funcția de consilier”, potrivit unui comunicat al PMB.

Consilierul lui Sorin Oprescu a fost reţinut azi-noapte pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 25.000 de euro. 

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă