10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSurse: Primarul suspendat, Marian Vanghelie, își anunță o nouă candidatură la Primăria...

Surse: Primarul suspendat, Marian Vanghelie, își anunță o nouă candidatură la Primăria Sectorului 5

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, judecat pentru corupţie, urmează să îşi anunţe joi candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 5, informează News.ro citând surse politice.

Primarul Marian Vanghelie este arestat preventiv fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, în dosarul pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Vanghelie ar fi primit  20% (în total, peste 88 milioane de euro, în ultimii opt ani) din contractele publice alocate firmelor apropiatului său Dumitru Marin, arestat in septembrie 2014. Dumitru a făcut denunț, ca de altfel si alte persoane din anturajul lui Vanghelie, între care și avocatul Doru Giugula, suspect în dosar.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă