13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDiscuție secretă a lui Grindeanu și Dragnea cu mai mulți miniștri, pe...

Discuție secretă a lui Grindeanu și Dragnea cu mai mulți miniștri, pe tema bugetului. Ministrul Finanțelor a scăpat de remaniere, însă șeful PSD l-a făcut „moale”

UPDATE 17.55: Dragnea l-a criticat pe ministrul Finanțelor pentru modul în care a gestionat problema bugetului: A fost puțin mai moale decât trebuia într-o asemenea situație. Noul proiect de buget ar putea fi votat joi

„Fiind la prima confruntare cu ministerele, a fost puțin mai moale decât trebuia într-o asemenea situație”, a spus Liviu Dragnea despre ministrul Viorel Ștefan, afirmând că joi ar putea fi aprobat bugetul.


14.30: Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a fost criticat de preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, şi de premierul Sorin Grindeanu, în cursul discuţiilor de marţi pe tema proiectului de buget pe anul 2017. Ministrului îi este imputat faptul că nu a respectat prevederile din programul de guvernare social-democrat, au afirmat surse din partid. Liderii PSD nu exclud nici remanierea ministrului de Finanţe, însă acest lucru nu ar urma să se întâmpe în perioada imediat următoare, informează News.ro.


Șeful PSD și prim-ministrul au ales o strategie cel puțin ciudată de abordare a discuțiilor pentru bugetul pe 2017. Dragnea și Grindeanu se întâlnesc separat, în locuri secrete, cu miniștrii. Fiecare ministru este anunțat separat unde trebuie să vină, primind adresa în ultimul moment.

Premierul Sorin Grindeanu se întâlnește cu miniștrii Cabinetului său într-un loc ținut secret, potrivit unor surse news.ro. Aceștia se întâlnesc și cu liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pentru a discuta bugetul pe 2017. Locul este atât de secret încât nici măcar miniștrii nu îl cunosc, adresa fiindu-le comunicată atunci când le vine rândul.

Deși, inițiat, aceștia trebuiau să se întâlnească la Palatul Victoria, acest lucru s-a schimbat, iar locul unde se va discuta despre bugetul pe 2017 a devenit secret.

Aceleași surse mai spun că nici măcat membrii Executivului nu cunosc locul, ei fiind chemați la discuții când le vine rândul, atunci aflând și adresa la care trebuie să ajungă.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni seara la un post de televiziune, că bugetul pe 2017 va fi rediscutat deoarece nu este mulțumit de forma care a fost dată publicității de către Ministrul de Finanțe. De asemenea, liderul social democraților a mai spus că nici premierul nu este mulțumit de bugetul din acest an, pentru că nu s-a respectat ce a fost discutat dinainte.


Pe aceeași temă:

O cunoscută jurnalistă îl demolează pe Sorin Grindeanu: Rânjea ca o slugă penibilă la dreapta reîncarnării lui Tănase Scatiu
O cunoscută jurnalistă i-a desfiintat pe Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, revoltată de imaginea celor doi din momentul în care liderul condamnat al PSD a anunțat noua numire pentru funcția de prim-ministru…. continuarea aici!


VIDEO. Pe Internet circulă o baladă pentru Dragnea și Grindeanu, parodie după un cântec al Deliei: Cine te-a făcut om mare
O fată din Timișoara a compus un cântec dedicat lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, parodie după cunoscuta melodie a Deliei, “Cine m-a făcut om mare”. Parodia care a făcut deja senzație pe Internet se intitulează „Balada lui Dragnea: Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane”… continuarea aici!


Cum s-a chinuit prim-ministrul Sorin Grindeanu să explice momentul în care președintele Klaus Iohannis a preluat controlul asupra Guvernului și a anunțat că amnistia e blocată | VIDEO
Premierul Sorin Grindeanu a ținut o conferință de presă după ședința de Guvern de la Palatul Victoria de miercuri dimineață, atunci când președintele Iohannis a intervenit și a prezidat ședința. La conferință a participat și Ministrul Justiției, Florin Iordache… continuarea aici!


Grindeanu îl va trăda pe Dragnea din același motiv pentru care și-a trădat bunicul deținut politic | OPINIE
Modul cum și-a trădat bunicul, deținut politic, este cheia înțelegerii carierei politice a prim-ministrului desemnat Sorin Grindeanu și a viitorului care îl așteaptă pe Liviu Dragnea, după ce Grindeanu este uns șef al Guvernului României… continuarea aici!



 

 

 

 

 

Cele mai citite

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă