15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportSURSE: Victor Ponta se operează în Turcia, chiar ÎN ZIUA în care...

SURSE: Victor Ponta se operează în Turcia, chiar ÎN ZIUA în care a fost citat la DNA

UPDATE 12:26  În perioada în care Victor Ponta nu este în ţară, atribuţiile Guvernului sunt coordonate de către vicepremierul Gabriel Oprea.

UPDATE 11:29  Conform unor surse judiciare citate de România liberă, premierul Victor Ponta se va opera, LUNI, în Turcia. Avocata premierului, Loredana Radu, a venit luni dimineaţa la DNA pentru a depune o cerere de amânare a audierii. Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din București, pentru un control la genunchi, iar în urma investigațiilor medicii i-au recomandat o intervenție chirurgicală.

CITEŞTE ŞI: Episodul vizitei la Baku: Diplomația sulfuroasă a lui Ponta

UPDATE 11:12  Premierul Victor Ponta ar fi în Turcia unde, azi, se va opera la genunchi.

Premierul României, Victor Ponta, a fost citat, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a da declaraţii în legătură cu acuzaţiile de evaziune fiscală în formă continuată, fals în înscrisuri şi conflict de interes pe care procurorii DNA i le adus în urmă cu aproape două săptămâni.

CITEŞTE ŞI  FOTO. Premierul socialist Ponta are ceas de aproape 30.000 de euro

 

Pentru acuzaţia de conflict de interese, pe care procurorii DNA susţin că le-a săvârşit în calitate de prim-ministru, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală.

La sediul DNA a venit în schimb, în această dimineaţă, doar avocata premierului Ponta care a părăsit sediul DNA după scurt timp. Potrivit surselor România liberă, la DNA ar fi trebuit să ajungă ASTĂZI şi Victor Ponta. Deocamdată nu se ştie dacă avocata premierului a venit doar pentru a depune o cerere de amânare a audierii.

 

 

 

 

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă