9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. VIDEO: Teodor Meleșcanu și-a depus candidatura la BEC. Dragnea: Să vedem...

UPDATE. VIDEO: Teodor Meleșcanu și-a depus candidatura la BEC. Dragnea: Să vedem pentru cine a făcut-o

UPDATE 14.53  Liviu Dragnea: Nefiind un pensionar aşa pur şi simplu, deci fiind într-o funcţie importantă, ca să renunţi la acea funcţie înseamnă să ai o motivaţie foarte tare sau o solicitare pe care nu poţi să o refuzi. Suntem destul de mulţi care ne punem această întrebare. Să vedem pentru cine a făcut-o.

UPDATE 12.05: Fostul șef al SIE Teodor Meleșcanu a declarat, marți, la sediul BEC, că nu și-a anunțat candidatura la Președinție înainte de a demisiona de la conducerea serviciului pentru a nu exista speculații sau atacuri la adresa SIE.

UPDATE 12.00: Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu a declarat marți că legea nu îi interzice lui Teodor Meleșcanu să candideze la Președinție, menționând că îi dorește succes fostului liberal, dar că nu crede că acesta are șanse să intre în turul doi de scrutin fără sprijinul unor structuri de partid.

—–

Teodor Meleșcanu, fostul director al Serviciului de Informații Externe și-a depus, marți, candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie la Biroul Electoral Central.

”Fac acest pas cu multă încredere, este un pas de maturitate după o viață pe care mi-am dedicat-o țării mele”, a declarat Teodor Meleșcanu, după depunerea dosarului de candidatură, care cuprinde aproape 400.000 de semnături de susținere, transmite Mediafax.

Meleșcanu a demisionat luni din funcția de director al SIE.

Partidul Dreptăţii Sociale a anunţat Biroul Electoral Central (BEC) că va depune, marţi dimineaţă, candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru alegerile prezidenţiale.

Marți este ultima zi în care se pot depune candidaturi la BEC pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_big/643738477f31caf3142445884d2d1e1a/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

FC Botoșani – Dinamo 2-1! Golul lui Mailat o (în)Groapă pe Dinamo

FC Botoșani visează la salvarea de la retrogradare după ce a câștigat derby-ul „codașelor” Ligii 1 contra celor de la Dinamo, cu scorul de...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...
Ultima oră
Pe aceeași temă