19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. UPDATE Traian Băsescu: Am o singură BOALĂ. Pe HOȚI. Ponta: Președintele...

VIDEO. UPDATE Traian Băsescu: Am o singură BOALĂ. Pe HOȚI. Ponta: Președintele are boala puterii și e iresponsabil

UPDATE 11.30: Premierul Victor Pnta a declarat că actualul şef al statului, Traian Băsescu, are o tulburare evidentă şi suferind de "boala puterii".  Acesta a adăugat că Băsescu nu-și ocupă postul în mode legitim și eset și iresponsabil.

"Îmi doresc foarte mult ca, în aceste 31 zile, să nu mai fie puse în pericol instituţiile fundamentale ale statului, să nu mai fie atacă justiţia, să nu mai fie atacate serviciile de informaţii, să nu mai fie atacă armata. Cred că reuşim să îl…să protejăm restul lumii de această tulburare evidentă şi frământare a domnului Băsescu", a adăugat Ponta, aflat în vizită la Galaţi, scrie Mediafax.

—–

Președintele Traian Băsescu a răspuns joi dimineața unor critici aduse la un anumit post de leleviziune și a spus că nu are niciun fel de probleme de sănătate. Totuși Președintele a declarat că are o boală: Cea pe hoți.

”Pot să vă spun că am o singură boală, am boală pe hoţi, şi asta nu se tratează”, a subliniat Traian Băsescu.

Declarațiile președintelui au fost făcute chiar înaintea plecării sale la la Summitul Asia – Europa (ASEM) de la Milano. Tot atunci, șeful statului a precizat că mai multe detalii despre starea sa de sănătate pot oferi chiar medicii din comisia care se ocupă de acest lucru.

”Autorizez cei zece medici din comisia care s-a format în anul acesta, când s-a făcut vizita medicală, deci public îi autorizez să dea relaţii oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a preşedintelui”, a mai spus Băsescu.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/fd825f2d31bc70fd5bb5e4fed1a7ac3c/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Postul România TV a relatat, miercuri seară, că președintele Băsescu ar avea semnele bolii Parkinson, că ar fi avut două atacuri cerebrale și că, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv în străinătate.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Aeroportul Internațional "Henri Coandă, că în cadrul Summitul Asia – Europa de la Milano se vor discuta relaţiile economice, cooperarea între cele două continente dar şi probleme de securitate, precum Ucraina şi Orientul Mijlociu.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă