15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportVIDEO Traian Băsescu: Aspiraţiile europene ale Republicii Moldova vor fi mereu proiectul...

VIDEO Traian Băsescu: Aspiraţiile europene ale Republicii Moldova vor fi mereu proiectul meu de suflet

Preşedintele Traian Băsescu a trimis, miercuri, un mesaj preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu ocazia Zilei Independenţei, în care arată că aspirațiile europene și prosperitatea cetățenilor moldoveni vor fi întotdeauna proiectul său de suflet.

Preţedintele Traian Băsescu îşi exprimă bucuria că aniversarea din acest an se desfășoară într-o perioadă extrem de importantă pentru viitorul Republicii Moldova și salută “toate eforturile autorităţilor de la Chişinău care au reușit să atingă, în ultimele luni, obiectivele importante în procesul apropierii de Europa, răspunzând, astfel, unui deziderat colectiv”.

“Vă asigur că România vă va fi întotdeauna alături în tot ceea ce vă veţi propune pentru asigurarea unui viitor demn, liber şi prosper pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova. Vă rog să primiţi, Domnule Preşedinte, asigurarea deosebitei mele consideraţii şi a statornicei mele prietenii”, mai precizează preşedintele Traian Băsescu în scrisoarea către Nicolae Timofti.

Mesajul intregral al preşedintelui Traian Băsescu, mai jos:

Excelenței Sale Domnul Nicolae Timofti,

Preşedintele Republicii Moldova

     

                                                           Stimate Domnule Preşedinte,

Cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova, am plăcerea să vă adresez felicitările mele călduroase, împreună cu urări de fericire, succes, prosperitate şi împliniri, pentru Dumneavoastră şi pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova. Este o zi cu semnificații istorice deosebite și împărtășesc, alături de dumneavoastră și de cetățenii Republicii Moldova, emoția și bucuria acestei celebrări.

Doresc să reafirm, cu acest prilej aniversar, faptul că Republica Moldova, aspirațiile sale europene și prosperitatea cetățenilor săi, de care ne leagă o îndelungată istorie și, mai ales, o profundă prietenie, vor fi întotdeauna proiectul meu de suflet. Sunt bucuros că aniversarea din acest an se desfășoară într-o perioadă extrem de importantă pentru viitorul Republicii Moldova și salut încă o dată toate eforturile autorităţilor de la Chişinău care au reușit să atingă, în ultimele luni, obiectivele importante în procesul apropierii de Europa, răspunzând, astfel, unui deziderat colectiv.

Vă asigur că România vă va fi întotdeauna alături în tot ceea ce vă veţi propune pentru asigurarea unui viitor demn, liber şi prosper pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova.

Vă rog să primiţi, Domnule Preşedinte, asigurarea deosebitei mele consideraţii şi  a statornicei mele prietenii. 

                                                                                                                                                Traian Băsescu

                                                                    Preşedintele României

 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/720d56ba58759e2bfc660daac9fb6f5d/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă