8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportTraian Băsescu, despre fostul şef al SRI: Maior mi-a plăcut că era...

Traian Băsescu, despre fostul şef al SRI: Maior mi-a plăcut că era echilibrat. Niciodată nu l-am suspectat că nu e bun pesedist

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a declarat, luni, la "Adevărul Live" că George Maior, fostul şef al Serviciului Român de Informaţii şi actuala propunere pentru funcţia de ambasador al României la Washington, a fost tot timpul omul PSD, dar fiind un om "echilibrat" a putut lucra foarte bine cu el.

Maior mi-a plăcut că era echilibrat, niciodată nu l-am suspectat că nu e bun pesedist. E un om loial partidului, dar în acelaşi timp e un om foarte echilibrat. Am avut un mic rateu cu Săftoiu din cauza declaraţiei pe care a făcut-o. Arăta că nu ştie. Când nu ştii, taci”, a spus Traian Băsescu.

La finalul sătptămânii trecute, președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe George Maior pentru funcţia de ambasador în Statele Unite. Propunerea şefului statului va avea nevoie de avizul comisiilor parlamentare şi abia apoi președintele poate face numirea, indiferent de avizul primit.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă