10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportTraian Băsescu participă, joi și vineri, la lucrările Consiliului European

Traian Băsescu participă, joi și vineri, la lucrările Consiliului European

Preşedintele Traian Băsescu participă, joi şi vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Vișegrad+România+Bulgaria şi la lucrările Consiliului European, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Şeful statului va susţine joi, la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din Otopeni, o declarație de presă, apoi va pleca spre Bruxelles, unde va participa, de la ora 14.00 (ora României), Bruxelles la Summitul Partidului Popular European.

De la ora ora 17.00 (ora României), Traian Băsescu participă la reuniunea Grupului de la Vișegrad+România+Bulgaria, în perspectiva pregătirii Consiliului European, apoi la reuniunea Consiliului European cu președintele Parlamentului European.

După fotografia de familie, şeful statului va participa la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar seara va lua parte la dineul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri dimineaţă, preşedintele are programată participarea la a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar la final, în jurul orei 13.15 (ora României) va susţine o declarație de presă.

Cele mai citite

Titi Aur vrea un plan concret din partea autorităților pentru limitarea accidentelor rutiere

Fostul pilot de raliuri Titi Aur trage un semnal de alarmă asupra numărului accidentelor rutiere din ţara noastră şi cere autorităţilor măsuri pentru limitarea...

Iohannis, mesaj transmis cu prilejul Sărbătorii de Pesah

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni, 22 aprilie 2024, un mesaj cu ocazia Sărbătorii de Pesah. "Cu prilejul sărbătorii de Pesah, adresez urări de...

Baby Nest-ul de la Marianne’s Goodies: Soluția ideală pentru somnul și joaca în siguranță a bebelușilor

Descoperă cum Baby Nest-ul de la Marianne's Goodies, un brand românesc de inovație în domeniul articolelor pentru bebeluși, asigură o tranziție lină și sigură...
Ultima oră
Pe aceeași temă