13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportPrimarul Răzvan Sava a convocat primul comandament

Primarul Răzvan Sava a convocat primul comandament

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a convocat joi, la sediul Primăriei Municipiului București, un comandament de iarnă, cu scopul de a preveni eventualele situații, în cazul înrăutățirii vremii, informează Agerpres.

“Am o informare că sunt pregătite de acțiune 593 de utilaje, 3.049 — forță umană, 21.130,7 tone material antiderapant, cantități care se află pe stoc”, a declarat primarul interimar.

Mai mult, Sava i-a convocat pe reprezentanții Apa Nova, Rosal, Romprest, Serviciului de Ambulanță, Poliției Locale, RADET, RATB, Administrației Străzilor, ISU București, Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement, Administrației Spitalelor, Luxten, Poliției Rutiere și Distrigaz și a subliniat că dorește să afle care sunt punctele slabe care trebuie rezolvate.

Citește și: Prima ninsoare la Sibiu și Brașov

Un membru al Consiliului de Administrație al RADET, Marian Agiu, a precizat că bugetul RADET a fost aprobat și a cerut sprijinul Enel, Apa Nova și al Poliției Rutiere.

“Noi am avut probleme zilele acestea, suntem pregătiți și hotărâți să rezistăm, e bine că s-au încheiat niște demersuri într-un mod fericit și bugetul RADET-ului a fost astăzi aprobat. Mai putem rezista în condiții extrem de grele câteva zile, dar ne vom reveni cu siguranță. Vreau să vă rog să ne sprijiniți cu demersuri către Enel, către Apa Nova și Poliția Rutieră pentru a ne sprijini în activitate”, a spus Agiu.

Citește și: Mai multe județe, afectate de ninsoare. Drumarii au intervenit cu utilaje de deszăpezire

Mai muult, Agiu a adăugat că starea celor 4.000 de km de rețea de distribuție este “aproape bună”, iar regia este pregătită pentru a interveni în zonele cu eventuale avarii pentru a nu multiplica afectarea abonaților în sezonul de furnizare a energiei termice. “Vom face toate demersurile posibile, suntem organizați în trei schimburi”, a arătat Marian Agiu.

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă