19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportUSR, despre demisia ministrului Justiţiei: Din nefericire, Iordache va reveni, în Camera...

USR, despre demisia ministrului Justiţiei: Din nefericire, Iordache va reveni, în Camera Deputaţilor, în Comisia Juridică, de unde va continua să promoveze aceleaşi valori toxice

Oficiali din cadrul Uniunii Salvaţi România au afirmat că demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, este umbrită de faptul că, ''din nefericire pentru România, el va reveni în Camera Deputaţilor în Comisia Juridică de unde va avea mijloacele şi va continua, fără îndoială, să promoveze aceleaşi valori toxice pentru statul de drept''.

"După ce prin iniţiativele sale noctambule 'legale şi constituţionale' a reuşit să provoace cele mai numeroase proteste civile din istoria României, domnul Florin Iordache a acceptat astăzi să îşi prezinte demisia. Consecvent cu iniţiativele mandatului său care a stat sub semnul minciunii, găsim şi în declaraţia sa finală dezinformări abil împachetate cum ar fi aceea ca OUG 13 (aceea adoptată) ar fi trecut prin dezbatere publică.

Un act de o neechivoca imoralitate publică prin care statul de drept a fost agresat, un act evident şi explicit creat pentru politicienii cu probleme penale şi pentru Liviu Dragnea în mod expres, ne este prezentat în declaraţia domnului Iordache ca un succes de tehnică legislativă, neînţeles de cetăţeni'', a declarat Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR.

Barna a afirmat că, ''din nefericire pentru România'', Iordache va reveni în Camera Deputaţilor în Comisia Juridică, ''de unde va avea mijloacele şi va continua, fără îndoială, să promoveze aceleaşi valori toxice pentru statul de drept, precum cele care au scos 600.000 de cetăţeni în stradă''.

''Actorul s-a retras. Regizorul Sorin Grindeanu şi producătorul Liviu Dragnea sunt asteptaţi pentru decontul echipei de producţie'', a concluzionat purtătorul de cuvânt al USR.

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...
Ultima oră
Pe aceeași temă