12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportVicepremierul chinez Zhang Gaoli vine în România

Vicepremierul chinez Zhang Gaoli vine în România

Vicepremierul chinez Zhang Gaoli va veni în România în această săptămână, dar nu se va întâlni cu premierul Victor Ponta, acesta aflându-se în SUA. Totuși, Ponta i-a transmis liderului chinez că va fi primit de Liviu Dragnea în București.

Potrivit Mediafax, Ponta şi Gaoli au avut o întrevedere în Statele Unite, cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

"Sunt foarte fericit că veţi vizita ţara mea, dar îmi pare foarte rău că nu voi fi acolo, pentru a vă întâmpina personal. Să fiţi sigur, însă, că vicepremierul Liviu Dragnea şi preşedintele Parlamentului vă aşteaptă şi sunt sigur că veţi avea o vizită de succes", i-a spus Ponta vicepremierului chinez, în timpul discuţiei.

La New York, Ponta a avut o întâlnire şi cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan, în programul de marţi fiind prevăzută şi participarea la recepţia oferită de preşedintele SUA, Barack Obama, şi prima doamnă în onoarea şefilor delegaţiilor participante la Adunarea Generală a ONU.

Premierul Victor Ponta se află în Statele Unite aleAmericii, în perioada 23-26 septembrie, cu ocazia celei de a 69-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, prilej cu care se va întâlni şi cu reprezentanți ai comunității românești, precum şi cu directori ai companiilor americane.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă