9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta, despre vila Lac 3: Traian Băsescu nu a vrut să...

Victor Ponta, despre vila Lac 3: Traian Băsescu nu a vrut să plece

Klaus Iohannis a precizat, marți, că la 100 de zile de la preluarea mandatului de președinte, statul român nu i-a pus încă la dispoziție reședința oficială prezidențială. Victor Ponta a precizat pentru B1 TV că s-a ajuns la această situație deoarece Băsescu nu a vrut să părăsească vila Lac 3. 

”Klaus Iohannis are dreptate. După ce 100 de zile am încercat pe o cale civilizată să îl convingem pe fostul președinte să elibereze locuința care acum este a lui Iohannis, ieri RA-APPS a luat o decizie de a-l muta la Scroviștea, înjurătorile mi le-am luat tot eu. Domnul Băsescu a spus că nu pleacă, chiar dacă a primit notificare oficială. Nu am vrut să trimit mascații. Domnul Băsescu nu a vrut să elibereze vila Lac 3, decât după o discuție cu șeful RA-APPS când a spus că nu pleacă decât dacă se mută la Scroviștea”, a precizat premierul.

Citește și: Klaus Iohannis, bilanț la 100 de zile de la începerea mandatului

De asemenea, primul ministru a mai declarat că acum se va pregăti vila Lac 3 și că Klaus Iohannis se va muta în cel mai scurt timp. 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă