18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta: Interesul străinilor pentru România este uriaș

Victor Ponta: Interesul străinilor pentru România este uriaș

Premierul Victor Ponta, a declarat că, din ceea ce a observat în deplasările lui, interesul pentru România este uriaș. 

“Peste tot pe unde am fost mi-au zis investitorii că vor să vină în România. Am încercat să fiu și eu un promotor al turism în România, amintind despre deltă, despre munți“, a spus Ponta, la cea de-a VIII-a ediție a celui mai important eveniment dedicat turismului din România, “TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference”

Citește și: Specialiștii în turism pun în valoare orașele din Vest

De asemenea, șeful Guvernului a afirmat că dorește transformarea instituției publice Autoritatea Națională pentru Turism într-un parteneriat public, pentru că doar așa “se poate promova cu adevărat turismul”.

”Nu cred că România va fi în situația în care, printr-o instituție publică, să se poata promova cu adevărat”,  a explicat Ponta.

Ponta a mai vorbit și despre evaziunea fiscale, spunând că aceasta reprezintă cel mai mare pericol pentru companiile corecte.

“Cred că turismul de calitate și competitivitatea companiilor corecte sunt direct proporționale cu combaterea celor care perturbă și cred că prin evaziune fiscală pot obține venituri mai rapid”, a spus Ponta.

Cele mai citite

FC Botoșani, în afara locurilor retrogradabile, după ce a învins Petrolul

FC Botoșani a ieșit din zona roșie a clasamentului după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Petrolul Ploiești, luni,...

Aeroportul Internațional „Delta Dunării”- „gaura” neagră a Consiliului Județean Tulcea

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrărilor de modernizarea a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” de la...

Susținerea Dezvoltării Copiilor pe Drumul Lor Unic

În ultimele decenii, autismul a devenit un subiect tot mai discutat și cercetat în comunitatea medicală și în societate în general. Această tulburare...
Ultima oră
Pe aceeași temă