7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportVictor Ponta explică rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA: Poporul american a fost...

Victor Ponta explică rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA: Poporul american a fost de acord cu Trump şi l-a votat şi poporul ştie mai bine întotdeauna ce trebuie făcut

Fostul premier al României, Victor Ponta, a comentat rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA, subliniind că desemnarea lui Donald Trump ca cel de-al 45-lea preşedinte al Americii a fost decizia poporului, iar "poporul ştie întotdeauna ce trebuie făcut".

Republicanul Donald Trump este câștigătorul alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii, conform proiecțiilor agenției Associated Press, după ce a obținut susținerea a zece electori în statul Wisconsin.

"Politics must be about people – a spus de multe ori Donald Trump in timpul campaniei sale – "Politica trebuie sa fie despre oameni"!

Nu despre ce "trebuie" sau despre cum "credem noi ca e mai bine" sau despre "poporul e prost sau dezinformat si nu intelege ce trebuie sa voteze", sau despre ce spun analistii si ce vor "institutiile"!

Cine nu a inteles ce s-a intamplat la Brexit nu intelege nici acum/ si nu va intelege nici in continuare – si ma refer in special la Propaganda din Romania!

Iar poporul american a fost de acord cu Trump si l-a votat! Si Poporul stie mai bine intotdeauna ce trebuie facut", a scris fostul premier pe facebook.

 

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...
Ultima oră
Pe aceeași temă