16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportVIDEO Liviu Dragnea s-a lăudat, la Teleorman, cu legile date în beneficiul...

VIDEO Liviu Dragnea s-a lăudat, la Teleorman, cu legile date în beneficiul studenților

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent în Teleorman, la deschiderea anului universitar. Șeful Camrei Deputaților i-a felicitat pe profesorii teleormăneni pentru "dedicarea cu care îi pregătesc pe studenți pentru viață".

"Noi nu incepeam la 1 octombrie, ci pe 15 septembrie. In primele zile, noi nu ne strangeam asa, ca voi. Unii mergeam in Delta, la pescuit. Nu va sugerez, pentru ca se pare ca a devenit ceva periculos in Romania. Altii mergeau la mare.

Vreau să îi felicit pe profesori pentru dedicarea lor și pentru că îi ajută pe elevi să se pregătească pentru viață. Studenții să nu uite că dascălul este al doilea părinte, să îi acorde respectul potrivit și să îl aplaude.

Am încurajat Guvernul să dea drumul la dezbateri pentru nevoile studenților, o dezbatere amplă care să nu se modifice de la an la an.

Plagiatul este o problemă. Cei care plagiază nu sunt în regulă. A fost o perioadă în care foart mulți și-au dorit să fie doctori", a declarat Dragnea.

De asemenea, liderul social-democrat "s-a lăudat" cu măsurile luate în beneficiul studenților români.

Cele mai citite

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări...

Prefect Prahova: Zona din jurul craterului de la Slănic dă semne de stabilizare

La fața locului încă se efectuează măsurători și expertize, iar din primele concluzii zona dă semne de stabilizare, afirmă prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă