12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialZegrean: Verificăm toate contestaţiile la candidaturi; nu-mi amintesc ca vreuna să fi...

Zegrean: Verificăm toate contestaţiile la candidaturi; nu-mi amintesc ca vreuna să fi fost admisă

Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale,  care judecă duminică seară două contestaţii faţă de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, a declarat că nu-şi aminteşte ca vreun astfel de demers să fi fost admis, însă trebuie judecate toate, informează Mediafax.

Zegrean a explicat că o contestaţie de acest fel înaintată CCR trebuie dezbătută chiar dacă în ea nu sunt reclamate aspecte ce ţin de prevederile legale privind candidatura pentru Cotroceni.

Preşedintele CC a mai spus că la judecarea celor două contestaţii faţă de candidatura lui Ponta vor participa "şase-şapte" dintre cei nouă membri ai plenului CC, în condiţiile în care, potrivit lui Zegrean, doi dintre aceştia sunt plecaţi în străinătate.

Cele două contestaţii au fost depuse, sâmbătă seară, de "două persoane fizice, în nume propriu", au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidenţiale.

Cele mai citite

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă