13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăLiderii județeni PSD se împotrivesc soluției lui Teodorovici de a ”decapita”

Liderii județeni PSD se împotrivesc soluției lui Teodorovici de a ”decapita”

Liderul PSD Argeş, Şeban Valeca, susţine că situaţia preşedinţilor de organizaţii care nu au atins ţinta în ceea ce priveşte scorul electoral la primul tur al alegerilor prezidenţiale ar trebui luată în discuţie în cadrul partidului după al doilea tur de scrutin, a consemnat News.ro.

„Eu cred că după turul doi trebuie discutăm aceste lucruri. Deocamdată cred că trebuie s-i învăţăm şi pe ei (pe preşedinţii filialelor cu rezultate slabe  n.r.) ce am făcut noi sau să-şi recunoască şi ei, că acum fiecare dacă îşi face o analiză corectă ştie că a făcut şi câte o greşeală sau ce nu a făcut li trebuia să facă”, a declarat Şerban Valeca marţi, înaintea şedinţei  PSD.

La râdul său, liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, spune că, atât filiala pe care o conduce, cât şi toate filialele din Ardeal ale PSD nu şi-au îndeplinit ţinta propusă la aceste alegeri.

”Nu cred că vreun judeţ din Ardeal şi-a îndeplinit targetul. Asta însemană că avem cu toţii o problemă pe care trebuie să o explicăm mai bine, să căutăm soluţii astăzi, iar de mâine să ieşim la muncă, între oameni”, a spus Zetea.

Acesta a precizat că, dacă se va decide schimbarea sa din funcţie, este dispus să renunţe la funcţie, dar nu crede că este cazul acum să se discute despre mandate.
 

Cele mai citite

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă