8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechACL, despre dosarul lui Iohannis: Justiția își urmează cursul firesc

ACL, despre dosarul lui Iohannis: Justiția își urmează cursul firesc

Alianţa Creştin Liberală a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă că a luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de a respinge solicitarea Agenţiei Naţionale Anticorupţie de preschimbare a termenului în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis și arată că, în pofida presiunilor făcute prin declarații publice, justiția își urmează cursul firesc.

”Alianța Creștin-Liberală a luat act de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de respingere a solicitării Agenției Naționale de Integritate de preschimbare a termenului în dosarul lui Klaus Iohannis și constată că, în ciuda presiunilor făcute prin declarații publice atât de premierul Victor Ponta, de președintele Traian Băsescu, cât și de propaganda pesedistă, justiția își urmează cursul firesc”, se arată într-un comunicat al ACL semnat de Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt PNL.

”Suntem convinși că Înalta Curte de Casație și Justiție va păstra soluția Curții de Apel Alba în acest dosar. Întrucât, în mod fals, se comunică în spațiul public că pe data de 18 noiembrie se va da verdictul final în dosarul lui Klaus Iohannis, menționez că la această dată se ia în considerare doar stabilirea unui prim termen pentru judecarea pe fond a dosarului. Candidatura lui Klaus Iohannis este una certă și îi așteptăm pe toți românii la vot pe 2 și 16 noiembrie pentru a schimba soarta țării și pentru a vedea ce înseamnă România lucrului bine făcut”, se mai arată în comunicat.

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis se judecă după al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, după ce instanţa supremă a respins, luni, cererea ANI şi a menţinut data de 18 noiembrie pentru analizarea admisibilităţii recursului.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă