10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechAdrian Moraru, IPP: Dragnea a dat bani comentatorilor de pe Facebook

Adrian Moraru, IPP: Dragnea a dat bani comentatorilor de pe Facebook

Adrian Moraru, director adjunct al Institutului pentru Politici Publice, a afirmat sâmbătă că liderul PSD, Liviu Dragnea, a şters mii de comentarii şi a blocat utilizatorii de Facekook care au comentat pe pagina sa pe tema legii defăimării.

"Liviu Dragnea este mult mult mai agresiv în a combate orice părere contrara cu a lui chiar şi prin comparaţie cu Victor Ponta. Să mă explic: nu numai că a şters mii şi mii de comenturi la postarea despre legea aia aberantă, dar a dat bani tuturor celor care au îndrăznit să comenteze. După cum se poate vedea nu mai pot să postez pe pagina sa, nici să dau like la vreun comentariu. Asta nu s-a întâmplat cu Victor Ponta deşi comentariile de atunci erau mai incomode", a afirmat Moraru pe pagina sa de Facebook.

Potrivit directorului adjunct al IPP, comentariul pentru care a fost blocat pe pagina liderului PSD a fost: "E grea politica la Bucureşti. Nu se compară cu cea de la lixandria".

Preşedintele PSD a afirmat, tot sâmbătă, că proiectul de lege privind defăimarea "a stârnit un val de injurii la adresa sa" şi că îl "încearcă o tristeţe" din cauză că ''nimeni nu a avut răbdarea să citească noile modificări ale legii''.

"Le mulțumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare după cum a putut, în legătură cu această lege. E dovada ca libertatatea și demnitatea preocupă societatea românească într-o măsură sănătoasă. Societatea își măsoară, din când în când, limitele de expresie și de toleranță. Iar această lege ne ajută, la urma urmei, să devenim mai toleranți", afirmă Liviu Dragnea.

În ultimele zile preşedintele PSD s-a confruntat, pe pagina sa de Facebook, cu un val de opinii critice la adresa iniţiativei sale. Dragnea a ales să şteargă cea mai mare parte a acestor postări, păstrându-le pe cele pozitive.

Cele mai citite

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

Parlamentul European consideră exploatarea maternităţii surogat o eurocrimă

Noua directivă împotriva traficului de fiinţe umane şi a protecţiei victimelor acoperă şi căsătoriile forţate şi adopţiile ilegale, potrivit actualitate.org. Parlamentul European: exploatarea maternităţii surogat...
Ultima oră
Pe aceeași temă