14.9 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăTechAlegeri în PSD. Ponta: Voi fi alături de echipa din fruntea partidului

Alegeri în PSD. Ponta: Voi fi alături de echipa din fruntea partidului

Premierul Victor Ponta spune, într-o postare pe contul său de Facebook, că, "după aproape 6 ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid", menţionând că va fi "alături de echipa" din fruntea formaţiunii social-democrate.

"După aproape 6 ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid. Votez pentru echipa şi pentru continuarea creşterii. Am făcut echipă bună cu Liviu şi sunt convins că va continua proiectele bune pe care le-am început împreună – modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban în paralel cu menţinerea unei legături speciale cu zona rurală, atragerea de cât mai mulţi tineri, conectarea la problemele reale ale românilor", a scris Ponta pe Facebook.

"Voi fi alături de echipa din fruntea partidului. Sunt convins că, la anul, PSD va putea obţine o performanţă cel puţin la fel de bună ca cea din alegerile locale, parlamentare sau europene", a continuat el.

Ponta a mai spus că rămâne în continuare "100% conectat şi preocupat de actul de guvernare".

Social-democraţii votează, duminică, într-un scrutin intern, pentru alegerea preşedintele partidului, singurul candidat fiind Liviu Dragnea, actualul preşedinte interimar al partidului.

Procesul de votare a început la ora 8.00 şi se va încheia cel târziu la ora 20.00. Sunt aşteptaţi la urne aproape 533.000 de membri PSD din ţară, dar şi din străinătate.

Premierul Victor Ponta urmează să voteze, la ora 18.00, la sediul central al PSD.

Cele mai citite

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă