12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechALEGERI LOCALE 2016. Blaga nu-și asumă înfrângerea: Vom analiza rezultatele la alegeri...

ALEGERI LOCALE 2016. Blaga nu-și asumă înfrângerea: Vom analiza rezultatele la alegeri în partid

ALEGERI LOCALE 2016. Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni dimineața, că rezultatele la alegerile locale de duminică vor fi analizate în partid.

Situat pe locul trei, conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu a anunţat, duminică seara, că dacă se confirmă rezultatele prezentate de exit-poll-uri, îşi va depune mandatul din funcţia de preşedinte PNL Bucureşti. Nici Alina Gorghiu și nici Vasile Blaga nu au ieșit să facă declarații, alături de Predoiu.

Citește și: ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, fost candidat al PNL: Românii au sancţionat – prin absenteism şi vot negativ – sistemul politico-economic

În acest context, deputatul PNL Theodor Paleologu a afirmat, duminică seara, că actuala conducere ”lamentabilă” a PNL trebuie să plece.

Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea în funcția de primar general. Mă aștept la un tsunami de revoltă și furie a alegătorilor de dreapta împotriva acestei conduceri lamentabile. Gorghiu și Cezar Preda au avut chiar nerușinarea de a spune că Nicușor Dan e complicele și iepurașul PSD-ului. Declarațiile lui Cezar Preda și Gorghiu cum că Nicușor Dan ar fi iepurașul și complicele PSD-ului apar acum drept ceea ce sînt: nerușinate imbecilități”, a scris Paleologu pe Facebook după anunțarea rezultatelor exit-pollurilor.

Citește și:  ALEGERI LOCALE 2016. Prima cerere de demisie a conducerii PNL, în urma scorului dezastruos la alegeri

„Dacă PNL vrea să mai aibă o șansă de a conta, conducerea partidului trebuie să plece. Toată. Și nici unul dintre autorii acestei rușinoase -și meritate- înfrîngeri nu mai are ce căuta la toamnă pe listele electorale din București. Prezența lor pe liste ar fi încă o insultă la adresa bucureștenilor”, a adăugat el, citat de Mediafax.

Citește și: ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, după înfrângerea PNL la Primăria Capitalei

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă