12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechAlina Gorghiu, despre Ponta: Un premier obosit, obosit politic, ostenit politic

Alina Gorghiu, despre Ponta: Un premier obosit, obosit politic, ostenit politic

Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL, a declarat, luni seara, la o emisiune la postul de televiziune Digi 24 că premierul Ponta este "obosit politic" şi că s-a saturat de "acest discurs care în realitate nu are niciun fel de susținere, niciun fel de ancoră în proiectele pe care le propune Guvernul", a declarat Gorghiu.

Referitor la declaraţiile pe care Ponta le-a făcut în Plenul Parlamentului, Alina Gorghiu a spus că "mi se pare un premier obositobosit politicostenit politic, motiv pentru care cred că domnia sa ar fi bine să se odihnească și să se odihnească în Kiseleff sau oriunde dorește domnia sa, dar cred că odihna la Palatul Victoria este cea mai proastă variantă pentru care poate să opteze și nu pentru cei din PNL că, poate, strategic, politic ar fi să rămânem în continuare în Opoziție".

Gorghiu a mai spus că obiectivul PNL nu este guvernarea, ci reducerea decalajului nivelului de trai între România și restul statelor din Uniunea Europeană.. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă