13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăTechAlina Gorghiu, mesaj pe Facebook: ”Vouă vă place Cioloş? Că mie da”

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook: ”Vouă vă place Cioloş? Că mie da”

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL,  a scris pe contul său de Facebook că nu înţelege deloc supărarea liderilor PSD şi ALDE legată de intenţia preşedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentând că acestora nici tehnocraţii nu le plac, nici variantele politice, ci poate doar soluţiile penale sunt pe gustul lor.

Gorghiu scrie că liderii PSD şi ALDE nu au niciun motiv de îngrijorare cu privire la numirea viitorului prim-ministru. Ea susţine că PSD va fi foarte departe de obţinerea a 50 la sută din voturi care i-ar permite să desemneze un candidat, iar ALDE nu va depăşi limita de 5 la sută pentru a fi interesat de subiect.

”Chiar nu înţeleg deloc supărarea acestora legată de intenţia preşedintelui Iohannis de a propune un premier politic. Nici tehnocraţii nu le plac, nici variantele politice. Poate doar soluţiile penale sunt pe gustul lor”, adaugă liderul PNL. ”Vouă vă place Cioloş? Că mie da…”, încheie Alina Gorghiu postarea de pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că, în opinia sa, ar fi bine ca Dacian Cioloş să continue proiectele după alegerile parlamentare, subliniind însă că, pentru acest lucru, e necesar ca de acum să îşi declare adeziunea sau măcar simpatia pentru partidul cu care doreşte să continue proiectele. Iohannis a precizat din nou că, după alegeri, nu va nominaliza premier independent.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că o posibilă înscriere a lui Dacian Cioloş într-un partid nu ar încurca PSD, dar dacă premierul decide să facă acest lucru, atunci el ar trebui să demisioneze din fruntea Guvernului, după cum aminteşte News.ro. Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a comentat că preşedintele Klaus Iohannis ”este parte a unui plan ocult împotriva poporului român şi a libertăţilor câştigate la Revoluţie”.

Întrebat vineri dacă va rămâne independent sau va candida în alegeri, premierul Dacian Cioloş a răspuns: ”Am spus că nu o să candidez şi eu nu am înţeles din ce a spus domnul preşedinte Iohannis că mi-a cerut să candidez”.

 

Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă