10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechAlina Gorghiu: O să cer ANI să verificare toate incidentele de integritate...

Alina Gorghiu: O să cer ANI să verificare toate incidentele de integritate din activitatea mea

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat, luni seara, la o emisiune la postul de televiziune B1 Tv, că va cere Agenției Naționale de Integritate să verifice toate “incidentele de integritate“şi acuzaţiile care i-au fost aduse de când este în politică, fiind dispusă să facă și o cerere scrisă în acest sens.

Am să cer public ANI să facă verificarea tuturor incidentelor de integritate din activitatea mea publică, de când exist eu în politică. Mă refer la posibile incidente pe care Victor Ponta, colegi ai lui Victor Ponta…(…) Nu am niciun fel de rezervă să fac acest lucru şi o fac public şi dacă va fi nevoie o să depun inclusiv o hârtie scrisă către ANI, dacă, în urma demersurilor pe care le-a făcut domnul Ponta, aceasta nu s-a sesizat şi este posibil şi acest lucru“, a declarat Alina Gorghiu.

Liderul liberal a mai spus că mi se pare anormal să profiţi de imunitatea pe care ţi-o dă calitatea de parlamentar pentru declaraţii politice şi să arunci cu noroi în adversarii politici. Eu nu am făcut atacuri la persoană la Victor Ponta, puteam să spun că este corupt, că este prim ministru care a băgat mânuţa în borcanul cu miere. De fiecare dată am spus că Victor Ponta nu este vinovat în acest moment, rămâne ca justiţia să decidă“.

Gorghiu a precizat că statutul partidului are prevederi foarte clare în privinţa membrilor care au probleme cu justiţia. În momentul în care vreun membru al PNL, începând cu mine, terminând cu ultimul membru, are o problemă cu justiţia, statutul spune foarte clar ce avem de făcut. Nu mi-e frică nici de DNA, nici de altă instituţie a statului roman“, a mai comentat Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a lansat la adresa Alinei Gorghiu, în 28 septembrie, la dezbaterea în Parlament a moţiunii de cenzură a PNL, mai multe acuzaţii, arătând că lui i se cere demisia pentru că Şova şi Atanasiu, sfătuit de Gorghiu, au semnat nişte contracte, amintește Mediafax.

 

Cele mai citite

Gabriela Firea: “Sunt absolut convinsă că împreună vom schimba faţa Capitalei”

Gabriela Firea, președintele PSD București și candidatul partidului pentru Primăria Capitalei, și-a exprimat speranța că locuitorii Bucureștiului vor vota pentru un oraș fără gropi,...

Dinamo, victorie la limită în prima manșă a sferturilor de finală din EHF European League

Formația de handbal masculin Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-27 în fața danezilor de la Skjern Handbold, pe teren propriu, în prima...
00:04:58

În fața înaintării Rusiei, soldații ucraineni sapă pe frontul de est

Aproape de orașul estic Avdiivka, capturat recent de Rusia după o luptă aprigă de luni de zile, un regiment de sapatori ucraineni se apucă...
Ultima oră
Pe aceeași temă