13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechAlina Gorghiu: Sunt momente când apelez la Blaga; dacă are probleme nu...

Alina Gorghiu: Sunt momente când apelez la Blaga; dacă are probleme nu înseamnă că nu mai vorbim

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că sunt momente când apelează la expertiza fostului copreședinte al liberalilor Vasile Blaga pe subiecte de campanie electorală, subliniind că, deși acesta are probleme, nu înseamnă că nu poate vorbi cu el, informează Agerpres.

“Singurele audio-conferințe pe care le organizez sunt ale mele, dar nu vreau să vă ascund că sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga, pe diverse subiecte care țin de campania electorală, de organizare de evenimente și îl întreb lucruri pe care le cunoaște de atâția ani”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3, întrebată dacă Vasile Blaga a participat la videoconferințele PNL.

Potrivit acesteia, și în weekend PNL va organiza două mitinguri regionale, la Craiova și la Iași, unde partidul își va prezenta reformele principale din programul de guvernare.

“Eu nu știu de ce ar fi o problemă? Să nu credeți că domnul Blaga nu mai vorbește cu cei din partid. Faptul că există o diferență pe care lumea a sesizat-o, și anume că la noi, când un lider are probleme, respectă decalogul integrității și renunță la funcție, la toate calitățile din partid, asta nu înseamnă că nu poți să vorbești cu domnul respectiv”, a adăugat Gorghiu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă