12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechAlina Gorghiu anunță când va fi schimbat premierul

Alina Gorghiu anunță când va fi schimbat premierul

Co-președinta PNL Alina Gorghiu a declarat că premierul Victor Ponta va fi înlocuit de Cătălin Predoiu în decembrie 2016, potrivit B1 TV. 

Alina Gorghiu a făcut aceste declarații în contextul scandalului apărut în urma apariției unor stenograme a unor convorbiri din interiorul pNL în care Teodor Atansiu declara că vrea să ”scape” de membrii partidului care au făcut parte din PDL, și că Predoiu nu va fi propunerea PNL pentru postul de premier la schimbarea Guvernului. 

”Domnul Predoiu este extrem de echilibrat. Nu am fi propus pentru funcția de premier un om care să nu fie echilibrat. Victor Ponta nu va fi premier mai mult de decemrbie 2016 iar Cătălin Predoiu va fi premier în decembrie 2016”, a subliniat Gorghiu. 

Citește și: De ce nu reușește PNL să fie o forță în opoziție

Însă, atunci când a fost întrebată prezentator dacă va candida pentru funcția de premier, Alina Gorghiu nu a răspuns dacă ia această variantă în considerare. 

Citește și: STENOGRAME EXPLOZIVE. Şedinţă cu SCÂNTEI la PNL: Colaborarea dintre noi e la PĂMÂNT! Nu daţi cu LUNILE pe la şedinţe, iar acum aţi venit toţi, în HAITĂ

Sâmbătă au apărut în presă înregistrpri în care vicepreședintele Teodor Atanasiu se aude spunând colegilor cum s-au folosit liberalii de democrat-liberali și cum au reușit să-i păcălească la fuziune. „Noi fara PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în Bistrița e puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat… sediul (râsete), locația în care să funcționăm“, a spus Atanasiu.

Liderii Partidului Naţional Liberal s-au reunit luni, de urgenţă, pentru a dezbate declaraţiile lui Teodor Atanasiu, prilej cu care Alina Gorghiu a subliniat că orice derapaj va fi sancționat. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă