11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechAlina Gorghiu compară guvernarea lui Ponta cu regimul ceaușist

Alina Gorghiu compară guvernarea lui Ponta cu regimul ceaușist

Alina Gorghiu a lansat un contraatac, pe Facebook, la adresa ultimelor declarații ale premierului Victor Ponta. În acest context, co-președinta PNL s-a oferit să traducă ”în realitate” afirmațiile șefului Guvernului. 

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că dacă angajații de la Dacia nu se opresc din protestat, producția va fi mutată în Maroc. Mai mult, Ponta i-a îndemnat pe protestatari să fie rezonabili. 

Citește și: Ponta îi amenință pe angajații de la Dacia: Dacă o mai ţin în mitinguri, o să se mute producţia în Maroc

Astfel, Alina Gorghiu a scris pe facebook că modul în care Guvernul Ponta a ”strâns cureaua investițiilor publice pentru excedent bugetar”, se aseamană cu regimul ceaușist. 

Mai mult, liberala a subliniat că, investițiile străine sunt afectate de faptul că Victor Ponta nu ține cont de prioritățile din România. 

”Conform logicii lui Victor Ponta, angajații Dacia Renault au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva conducerii companiei care ar fi trebuit să construiască și autostrăzi, în locul Guvernului. A doua concluzie a premierului este că Dacia va pleca din țară dacă protestele vor continua. La fiecare enormitate a premierului Ponta voi oferi traducerea în realitate. Realitatea este că PSD și Victor Ponta au strâns la maximum cureaua investițiilor publice, pentru un excedent bugetar de tip ceaușist. Din această cauză, dar și dintr-o politică îndreptată împotriva dezvoltării infrastructurii, lucrările la autostrada Pitești-Sibiu vor începe cel mai devreme în 2018, deși conducerea Dacia Renault a cerut în mod repetat urgentarea acestui proces. Investițiile străine au de suferit nu pentru că ies oamenii în stradă împotriva Guvernului, ci pentru că Victor Ponta nu ține cont de prioritățile din România. Singura soluție pentru a limita pagubele în economia națională este relocarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria, în opoziție”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

Citește și: Mii de persoane protestează, joi, la Mioveni. Care sunt nemulțumirile

Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
Ultima oră
Pe aceeași temă