16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechAverea impresionantă a mamei primarului inculpat Cătălin Cherecheș. Șefa Spitalului de Boli...

Averea impresionantă a mamei primarului inculpat Cătălin Cherecheș. Șefa Spitalului de Boli Infecțioase din Baia Mare vrea să fie senatoare PNL de Maramureș

Viorica Cherecheș, candidat PNL la Senat, în circumscripția Maramureș, are o avere impresionantă, greu de explicat prin veniturile obținute.

În 2013, ea a cumpărat două vile: una de 838 metri pătrați și alta de 106 mp. Acestea se adaugă la alte trei locuințe pe care le deținea deja: o casă de 373 mp, moștenită, din 1977, o casă de vacanță de 218 mp, construită în 1995, și o casă de 117 mp, cumpărată în 2007. Toate se află în Baia Mare. De altfel, din chirii ea a câștigat 68.243 lei, în 2015.

Viorica Cherecheș are și șase terenuri în Maia Mare, în suparafață totală de peste 5.000 mp.

Anul trecut, ea a avut un salariu de 84.375 de lei, din postul de director al Spitalului de Boli Infecțioase din Baia Mare.

În declarația de avere, Viorica Cherecheș afirmă că a împrumutat-o cu 300.000 de euro pe Jederean Eugenia.

Mama primarului Cătălin Cherecheș a fost impusă pe listele PNL de Coaliția pentru Baia Mare, cu care liberalii au încheiat un protocol la nivel local. Cătălin Cherecheș, aflat în arest la domiciliu, a fost reales cu sprijinul acestei coaliții, deși la acel moment se afla în arest la Gherla.

Liberalii au susținut însă că mama sa va candida întrucât „este o personalitate a județului”. „Domnul Tismăneanu, un mare luptător împotriva comunismului îl avea pe tatăl său lider comunist şi cu toate acestea fiul lui Tismăneanu a luptat şi luptă împotriva comunismului. Să îl deportăm? Domnul premier Cioloş întâmplător are pe unchiul domniei sale care este Virgil Ardeleanu, zis şi Vulpea. Ce vină are domnul premier Cioloş că unchiul domniei sale are nişte dosare în instanţă sau în cercetare?”, a argumentat liberalul Mircea Dolha. 


REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Categorie specială pentru cititorii ”România liberă”

Listele candidaților principalelor partide. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care luptă pentru voturi. Dezvăluiri despre cei care vor să ajungă parlamentari la alegerile din 11 decembrie 2016.

Gasiti toate aceste informații foarte ușor, în categoria speciala dedicată alegerilor parlamentare din acest an din romanialibera.ro:
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016


 

 

 

 

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...
Ultima oră
Pe aceeași temă