17.2 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăTechBăsescu: PMP reînvie în ciuda încercărilor unor televiziuni de distrugere a credibilității

Băsescu: PMP reînvie în ciuda încercărilor unor televiziuni de distrugere a credibilității

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, joi, la ieșirea de la sediul Partidului Mișcarea Populară, că partidul reînvie, în ciuda încercărilor unor televiziuni de a „distruge credibilitatea” acestuia, relatează B1 Tv.

„Observ dorința a două televiziuni de a distruge credibilitatea acestui partid, a liderilor și așa mai departe. Nu vor reuși, pentru că România are nevoie de un partid nou. V-aș putea spune legat de minciuni promovate de Ghiță Tv și de Antena 3, spre exemplu, răspopitul ăla de la Antena3 spunea acum câteva zile cum trece Băsescu cu barca peste lacul Floreasca să ajungă la biroul Elenei Udrea. Răspopitul nu știe că lacul ăla a fost secat din toamnă. Dacă răspopitul nu trece și el pe lângă Ambasada Chinei să vadă, asta e”, a declarat fostul președinte.

Fostul șef al statului a ținut să precizeze că atât el cât și Elena Udrea sunt vizate de cele două televiziuni, pentru care reprezintă două ținte „în mișcare”.

„Deci, in mod categoric Elena Udrea și eu suntem două ținte în mișcare pentru televiziunea bătrânului turnător Felix precum și pentru televiziunea tânarului turnător Ghiță”, a continuat Băsescu.

Referitor la acuzațiile aduse Elenei Udrea, în dosarul Gala Bute, a precizat, încă o dată că deputata nu este vinovată de acuzațiile care i se impută, întrucât ”Elena Udrea nu este omul căruia să îi duci o traistă de bani” și a transmis că este sigur că Justiția va fi corectă.

Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Zelenski, îngrijorat de alegerile din SUA. “Unele mesaje ridică semne de întrebare”

Președintele Volodymyr Zelenski a declarat luni, într-un interviu acordat în exclusivitate la Kiev, pentru Reuters, că aliaților occidentali ai Ucrainei au nevoie de prea...

Natalia Iocsak, prima femeie care a câștigat o etapă din Campionatul Național de Drift

Băimăreanca Natalia Iocsak a câștigat prima etapă din Campionatul Național de Drift, care a avut loc în weekend la Arena Națională din Capitală, devenind...
Ultima oră
Pe aceeași temă