13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechMesajul președintelui MP către Blaga: Este mai onorabil să fii caporal sub...

Mesajul președintelui MP către Blaga: Este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decât soldat prost sub Gorghiu

Fostul șef al statului și președintele MP, Traian Băsescu, i-a transmis copreședintelui PNL Vasile Blaga că va candida pentru Primăria Municipiului București dacă și el își va anunța candidatura, în locul lui Marian Munteanu, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu a glumit precizând că ar intra în competiție „doar pentru a-i administra o bătaie electorală soră cu moartea”.

"Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. (…) Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, muuuult mai rău decât te-a bătut Oprescu în 2008", a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

Totodată, președintele PMP a spus, în mesajul adresat lui Vasile Blaga, că „nu a fost în stare” să câștige „nici măcar o primărie de comună”. 

„Ştii bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să câştigi nici măcar o primărie de comună, iar la Bucureşti Oprescu te-a batut în 2008 de parca erai din Vaslui şi nu de la vămile din Bihor. Până şi la alegerile din partid soluţia să câştigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ţi mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiş, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea? Şi asta doar pentru că ai vândut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ţi salva scaunul de şefuleţ de partid. (…) Dragă Vasile, îţi mai spun un secret: este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decât soldat prost sub Gorghiu", i-a transmis Băsescu lui Blaga.

Vineri, copreşedintele PNL Vasile Blaga spus că eventuala candidatură a lui Traian Băsescu la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti nu va influenţa modul în care liberalii abordează campania electorală, transmițând că liberalii „îl așteaptă în ring”.

Totodată, Vasile Blaga a mai declarat că lupta electorală națională nu este influențată de apariția candidaților de partide mici, astfel că o confruntare se duce între PNL şi PSD.

„Bătălia în toată ţara e între PNL şi PSD. Din loc în loc pot să mai apară anumite partide balama, construite, aşa cum am spus în permanenţă, (…) în general pe căzături din PNL. O fi vreun fost pedelist nemulţumit, e numai bun chiar să candideze la PMP, o avea probleme cu justiţia pe la Constanţa un vechi penelist, acum este bun şi la ALDE (…), chiar perfect. (…) Un partid se construieşte greu, ştie asta cel mai bine Traian Băsescu, chiar o ştie bine de tot", a mai spus Blaga. 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă