4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechBăsescu nu mai merge la PMP

Băsescu nu mai merge la PMP

Traian Băsescu nu are în program vreo vizită la sediul PMP, deși reprezentanții formațiunii s-au adunat, luni, la sediul partidului, pentru a-l aștepta pe fostul președinte. În prealabil, activiştii PMP au decorat unul dintre gardurile sediului formaţiunii cu afişe în care Băsescu era înfăţişat alături de cancelarul Angela Merkel. preşedintele Obama şi fostul preşedinte francez Sarkozy.

Şi jurnaliştii au fost anunţati de membrii echipei liderului PMP Elena Udrea, că fostul preşedinte va veni la sediul de partid "după ora 11", pentru a-şi lua în primire biroul special amenajat de "amicii din PMP". Apoi, aceiaşi le-au comunicat jurnaliştilor lăsaţi în stradă, pentru că accesul în sediu era interzis, că fostul preşedinte nu va mai trece pe la sediu.

"Nu e în regulă", a comentat un lider al PMP, anunţurile total contradictorii despre prezenţa lui Băsescu la sediul PMP. În final, la orele prânzului, la sediu şi-a făcut apariţia fostul consilier de stat Dorel Onaca, care le-a comunicat jurnaliştilor că Traian Băsescu nu vine luni la PMP, pentru că "nu are în program acest lucru".

Preşedintele PMP Elena Udrea a anunţat înainte de scrutinul prezidenţial că fostul preşedinte va fi prezent în 22 decembrie, în prima zi după finalizarea mandatului său, la sediul PMP, und i se va amenaja un birou, Băsescu dorind ca acest cadru să fie suficient de încăpător şi pentru decorarea cu tablouri.

Traian Băsescu a petrecut, duminică, alături de soţie şi mai mulţi lideri din PMP, în frunte cu Elena Udrea, la o berărie din Herăstrău, el fiind întâmpinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, şi aplaudat de cei aflaţi în incintă.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă