13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăTechBlaga: Scandalul Băsescu-Ponta îl ajută pe premier

Blaga: Scandalul Băsescu-Ponta îl ajută pe premier

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi la Gândul Live că implicarea lui Traian Băsescu în campania pentru prezidențiale, prin perpetuarea conflictului cu Victor Ponta, nu ar face decât să-i ”facă jocul” premierului și nu ar ajuta cu nimic proiectul noului partid de dreapta cu candidat unic, informează Mediafax.

Blaga a fost întrebat dacă Traian Băsescu mai degrabă a ajutat PMP la europarlamentare sau l-a ținut pe loc.

”Păi ce era PMP fără Traian Băsescu? Nimic”, a replicat liderul PDL.

Președintele PDL a fost întrebat dacă implicarea lui Traian Băsescu pentru noul partid sau alianță dintre PNL și PDL ar ajuta sau ar ține pe loc acest proiect.

”Orice vot venit din partea oricui, cu atât mai mult din partea președintelui, evident că ar ajuta acest partid. Dar, perpetuarea unei dezbateri publice care să confiște viața publică, piața publică, cum a fost cea din campania electorală pentru europarlamentare, dintre președinte și premier, pe care premierul și-a dorit-o cu sufletul la gură, nu ar ajuta cu nimic”, a răspuns Blaga.

El a menționat că Băsescu ”i-ar face jocul lui Victor Ponta” dacă s-ar implica în campania prezidențială într-un conflict cu premierul.

Liderul PDL a fost întrebat dacă în această situație i-ar recomanda șefului statului să se abțină.

”Nu-i putem recomanda nimic, nu-mi permit să-i recomand absolut nimic, domnia sa face ce dorește, este președintele României, este un cetățean al acestei țări, care a sprijinit PMP și, când a fost întrebat dacă e legal, domnia sa a spus textual, este legal, dar nu știu dacă este moral”, a afirmat Blaga.

Cele mai citite

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă