6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechA fost anunțată data de lansare oficială a partidului lui Geoană și...

A fost anunțată data de lansare oficială a partidului lui Geoană și Vanghelie

Mircea Geoană și Marian Vanghelie vor lansa, duminică, la Romexpo, Grupul de Inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat, informează Mediafax.

Evenimentul are loc în pavilionul C3, de la Romexpo.

Mircea Geoană și Marian Vanghelie, după ce au fost excluși din PSD, au anunțat că vor să lanseze o nouă formațiune politică, un nou PSD, ca răspuns la actualul PSD, condus de premierul Victor Ponta.

Fostul preşedinte al PSD a anunţat şi data lansării noii formaţiuni politice la care lucrează de aproape două luni. Senatorul a precizat că grupul de inițiativă se va exprima public la finalul acestei săptămâni. 

"Vom avea o exprimare extrem de energică și consistentă în Parlament și în Camera Deputaților, imediat după 1 Februarie, și după ce vom avea o moțiune de cenzură de succes, în condițiile în care există o coaliție între noul PSD și nou PNL, în care știm ce proiect propunem românilor", a declarat Mircea Geoană.

La Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), au fost depuse, încă din data de 12 ianuarie, două cereri de înregistrare a partidului inițiat de senatorul Mircea Geoană și primarul Marian Vanghelie, informează Mediafax.

Consiliera senatorului Mircea Geoană, Ana Maria Cătăuţă, a depus la OSIM solicitări pentru înregistrarea mărcii "Partidul Social Democrat Independent (PSDI)" și "Partidul Social al Democraţiei Independente". Cererile se află în procedură de examinare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă