10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechCătălin Predoiu: Alianţa Creştin Liberală nu îşi permite să piardă. Până la...

Cătălin Predoiu: Alianţa Creştin Liberală nu îşi permite să piardă. Până la sfârşitul lui august voi sta foarte bine în sondaje

Cătălin Predoiu, prezidenţiabilul desemnat de către PDL, a declarat, duminica, pentru Mediafax că Alianţa Creştin Liberală "nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele şi sunt  convins că până la sfârşitul lui august voi sta "foarte bine" în sondaje.

"Cred că Alianţa Creştin Liberală nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele şi sunt convins că până la sfârşitul lui august sondajele vor arata foarte bine pentru mine", a declarat Predoiu, întrebat de ce va face dacă pe 5 august nu va obţine nominalizarea Alianţei pentru candidatura la prezidenţiale.

Vasile Blaga a spus ferm, în mai multe ocazii, că prezidenţiabilul democrat-liberal este Cătălin Predoiu, desemnat în urma alegerilor interne din fostul PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu le-a spus, sâmbătă, delegaţilor la Convenţia naţională a PDL care a aprobat fuziunea cu PNL, că şi-a asumat proiectul prezidenţial şi va lupta pentru victorie.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă