12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechCătălin Rădulescu, deputat PSD: Ponta nu are de ce să-şi dea demisia

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: Ponta nu are de ce să-şi dea demisia

Cătălin Rădulescu,  deputatul PSD, a declarat, joi, că premierul Victor Ponta nu are de ce să-şi dea demisia. Ba mai mult, deputatu; susţine că prmeierul trebuie să-şi continue mandatul şi că “dacă nu ar avea susţinerea partidului, ar fi altceva“, scrie Mediafax.

Nu este o situaţie nouă pentru mine personal, nu este nimic în plus sau în minus. Faptul că este trimis în judecată este şi dorinţa dânsului, şi-a exprimat-o public şi faţă de media că îşi doreşte cât mai repede să ajungă în instanţă să-şi dovedească nevinovăţia. Nu are de ce să-şi dea demisia, pentru că, atâta timp cât am avut un preşedinte, pe domnul Iohannis, care a fost în această situaţie,când a candidat la Preşedinţie, era trimis în judecată şi nimeni atunci nu s-a ofuscat, nimeni nu a sărit, nici cei din străinătate să spună că avem un preşedinte care candidează şi este trimis în judecată“, a afirmat Rădulescu.

Deputatul social-democrat a mai spus că premierul nu este judecat într-o cauză penală din timpul mandatului şi acest lucru nu afectează imaginea PSD. Nu este o cauză penală în mandatul dânsului de premier. Dânsul este trimis în judecată pentru o faptă presupusă. Nu afectează imaginea PSD, sub nicio formă, nu are de ce să afecteze atât timp cât există prezumţia de nevinovăţie, dacă în instanţă se va dovedi vinovăţia dânsului, atunci va fi afecată. Nu are niciun motiv să se retragă premierul, dânsul trebuie să-şi continue mandatul, are un mandat bun, dacă nu ar avea susţinerea partidului, ar fi altceva. Deocamdată noi nu am pus această problemă“, susţine Rădulescu.

El a menţionat că premierul trebuie să decidă ce vrea să facă şi că acest subiect va fi discutat luni în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă